VONK Onderwijsinnovatie

print

Leergang Onderwijsinnovatie

Zet jij je graag in voor het onderwijs van morgen? En ben je op zoek naar inspiratie, verdieping en praktijkervaring op onderwijsinnovatie? Dan is de Leergang Onderwijsinnovatie iets voor jou! Een super inspirerende leergang gericht op actuele veranderingen in onderwijsland. Een must voor elke docent en onderwijsontwikkelaar die nu of binnenkort aan de slag gaat met nieuw onderwijs. 

Wat levert het op 
Heel veel inspiratie en praktijkervaring, kennis op het gebied van onderwijsinnovatie, contact met gelijkgestemden en toegang tot landelijke innovatienetwerken. En straks natuurlijk nog mooier onderwijs! 

Jouw investering
De tweede editie van de leergang is van 17 november 2022 tot en met 6 april 2023 (P2 en P3). De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddag, afwisselend fysiek en online. Deelname is gratis voor Avansmedewerkers.  

Voor wie
De leergang is gericht op docenten en onderwijsontwikkelaars die betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen binnen de eigen academie, verdieping zoeken in nieuwe onderwijsvormen of nieuwe technologieën of deel uitmaken van de Teacher Design Teams rondom het nieuwe onderwijsmodel.  

Meer weten en aanmelden
Benieuwd naar wat er aan bod komt tijdens de leergang. Neem een kijkje in het programmaboekje van de leergang en ontdek meer over de verschillende tracks. Je kunt je hier aanmelden 

Laatst bijgewerkt op 14 oktober 2022.