VONK Onderwijsinnovatie

print

Team Onderwijsinnovatie

Maak kennis met het VONK Onderwijsinnovatieteam: wie zijn deze innovatielovers, waarmee kunnen ze jou helpen en waarom zijn ze gek van onderwijsinnovatie.

Peter Kenter - Innovatieregisseur VONK 
Heb je een leuk idee, een goede vraag of zoek je gewoon verbinding? Ik help je graag verder op weg. Stuur mij een chatbericht via Teams.

Ik vind dat we in onderwijs te veel dingen doen, omdat we ze nou eenmaal altijd zo gedaan hebben. Ik moedig mensen aan om met een open blik naar hun eigen onderwijs te kijken en help ze graag om met gebruik van moderne technieken en inzichten hier meer uit te halen.

Anne-Loes van Prooijen – Innovatieregisseur VONK
Een mooie vernieuwingskans gevonden? Een uitdaging die behoefte heeft aan een andere blik? Stuur me een berichtje via teams!

Innovatief en vernieuwend denken doe ik graag! Vanuit verschillende perspectieven naar een situatie kijken geeft onwijs veel energie. Een complexe situatie kan vaak worden omgetoverd tot een mooie nieuwe kansrichting. Die richtingen kunnen we samen gaan verkennen. Het lijkt me onwijs gezellig om een kopje koffie te drinken zodat we kunnen ontdekken of we nog meer mogelijkheden kunnen creëren. Anders denken, anders doen en daarvan leren door te experimenteren!
 

Rene van der Burgt - Innovatieregisseur VONK 
Heb je een andere kijk of initiatief wat het (hoger) onderwijs verder helpt? Een idee waar maatschappij, docenten en studenten verder mee komen? Een idee waar onze organisatie misschien nog niet helemaal klaar voor is? Dan kom ik graag met je in contact! Stuur mij een berichtje via Teams.

Wat voor de één radicaal nieuw is, is voor de ander gesneden koek. Door samen te werken ontdek je meer mogelijkheden en kun je de status quo doorbreken. Daar krijg ik energie van. Onze grootste kracht ligt in onze diversiteit, laten wij dat omarmen voor beter onderwijs.
 

Marlies Klaren - community-bouwer VONK
Je kunt voor alle VONK Onderwijsinnovatie zaken contact met mij opnemen. Als ik je niet kan helpen dan breng ik je in contact met de VONK'er die dat wel kan.

Ik vind het ontzettend leuk om bij te kunnen dragen aan onderwijsinnovatie. Tof om collega’s te helpen met praktische ondersteuning, inspiratie en een groot netwerk waar ze hopelijk altijd  kunnen vinden wat ze zoeken. Je bereikt me snel door een chat te sturen, hier vind je me in Teams.

Laatst bijgewerkt op 30 september 2022.