VONK Onderwijsinnovatie

print

Kick-off Leergang Onderwijsinnovatie VONK

11 februari 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Afgelopen donderdag 10 februari is de Leergang Onderwijsinnovatie officieel van start gegaan. Op de Onderwijs Boulevard in Den Bosch ‘trapte’ ruim 30 deelnemers gezamenlijk ‘af’.  

Samen het onderwijs van morgen vormgeven, dat is waar de leergang voor staat. Docenten, onderwijskundigen en ICTO-coaches leren van en met elkaar. In diverse tracks gaan de 31 deelnemers de komende 20 weken hun eigen leerpad volgen én komen ze regelmatig als leercommunity samen.

Klaar voor de Ambitie 2025
Met de Ambitie 2025 staat Avans voor een aantal flinke opgaven die het onderwijs drastisch gaan veranderen. Keuzevrijheid voor studenten, meer multi- en interdisciplinaire leerervaringen, gepersonaliseerde leerpaden, digitalisering van onderwijs, en intensievere samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het werkveld. Thema’s die vragen om een andere kijk op het werk als docent of onderwijsontwikkelaar. Om die reden heeft het Innovatie Team VONK de leergang ontwikkeld.

Team VONK kijkt terug op een inspirerende middag vol positieve energie. Een mooie aftrap van de Leergang Onderwijsinnovatie. 

Meer weten?
Benieuwd naar wat er zoal aan bod komt tijdens de leergang en hoe het precies werkt? Neem een kijkje in het programmaboekje en ontdek meer over de verschillende tracks. 


 

Laatst bijgewerkt op 11 februari 2022.