VONK Onderwijsinnovatie

print

Leergang Onderwijsinnovatie: denk en doe mee

31 augustus 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Zet jij je graag in voor het onderwijs van morgen en ben jij op zoek naar inspiratie, verdieping en praktijkervaring op het gebied van onderwijsinnovatie, dan is de Leergang Onderwijsinnovatie iets voor jou. Gericht op actuele veranderingen in onderwijsland en bedoeld voor docenten en onderwijsontwikkelaars die aan de slag gaan met nieuw onderwijs. 

Je kiest binnen de leergang de richting die het best bij jouw eigen interesses, uitdagingen en ontwikkelwensen past. Ook kun je kiezen voor een aantal losse sessies. Je hebt veel keuzevrijheid, maar bent samen met alle deelnemers onderdeel van 1 community. Kijk in het programmaboekje om te zien wat er precies aan bod komt en om meer te weten te komen over de verschillende richtingen. Of lees het volledige programma in pdf.

Voor wie

De leergang is gericht op docenten en onderwijsontwikkelaars die betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen binnen de eigen academie of verdieping zoeken in nieuwe onderwijsvormen en technologieën. Of die deel uitmaken van de Teacher Design Teams.

Lees wat docent Pascal Roeyen van de vorige editie vond.

Tijdsinvestering

De leergang duurt van 17 november tot en met 6 april (periode 2 en 3). De bijeenkomsten vinden fysiek plaats op donderdagmiddag. Met uitzondering van de richting Innovation Roadtrip, daarbij zijn er 2 fysieke bijeenkomsten op een hele donderdag. De tijdsinvestering varieert van 16 tot 80 uur, afhankelijk van welke richting je kiest.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de leergang. Deelname is gratis voor alle Avansmedewerkers. Voor kennis en inspiratie over onderwijsinnovatie kun je ook terecht in de VONK Onderwijsinnovatie Community. Je kunt hier sparren met collega’s en je ideeën, vragen en ervaringen delen.

Laatst bijgewerkt op 12 september 2022.