VONK Onderwijsinnovatie

print

Innovatiepodcast - Communicatie in het onderwijs

13 maart 2022 door Avans Ondernemerscentrum

Via de VONK-podcasts nemen we jou mee in toffe onderwijsinnovaties die spelen binnen Avans. Iedere maand spreekt innovatieregisseur, Peter Kenter, docenten en studenten die bezig zijn met onderwijsvernieuwing binnen Avans. Je hoort wat ze doen en waarom ze willen vlammen voor het onderwijs van morgen. Vlam jij ook mee?

Communicatie in het onderwijs

Een veelgehoorde uitspraak over onderwijs is dat de student centraal moet staan. Ik kijk daar anders naar: volgens mij gaat het in het onderwijs over de relatie tussen mensen. Het contact tussen studenten en hun docent . En dat is precies waar corona ons getroffen heeft. In de mogelijkheid om betekenisvol contact met elkaar te leggen. In deze aflevering van VONK podcasts ga ik in gesprek met ICT- en onderwijscoach Paul Marijnissen, docent Raimke Groothuizen en student Luc Goos over de impact die corona hierop gehad heeft.

Communicatie in het onderwijs

Heb jij ook een tof onderwijsidee of wil je kennis en inspiratie over onderwijsinnovatie, sluit je dan aan bij de VONK Onderwijsinnovatie Community. Hier kun je bijvoorbeeld ook laten weten welk onderwerp jij interessant vindt voor een podcast. Tot ziens in de community of bij een volgende podcast.

Laatst bijgewerkt op 11 april 2022.