VONK Onderwijsinnovatie

print

Terugblik VONK Onderwijsinnovatie Inspiratie Talk: 'Studenten betrekken bij Onderwijsinnovatie'

1 juni 2021 door Avans Ondernemerscentrum

Op maandag 31 mei organiseerde VONK Onderwijsinnovatie de Meet-Up 'Studenten betrekken bij Onderwijsinnovatie'.

In dit webinar gingen we dieper in op de vraag hoe we de innovatiekracht van studenten (meer) kunnen inzetten. 

Met de vraag “Hoe betrekken we studenten bij onderwijsinnovatie?” ging Michelle van den Heuvel in februari voor VONK aan de slag met haar afstudeerproject vanuit de opleiding Business Innovatie. Op basis van onderzoek genereerde ze samen met studenten ideeën en ontwikkelde ze prototypen met verschillende manieren om studenten structureel te betrekken bij onderwijsinnovatie. Ze deelde haar inzichten en prototypen tijdens de Meet-Up en haalde feedback op voor haar laatste fase van het afstudeerproject; het maken van een realisatieplan.

Kijk de Meet-Up terug
Michelle, deelde haar onderzoek en de ervaringen van de studenten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde inspiratiesessie, bekijk hier de meeting terug. Scroll naar beneden en je vindt de stream gallerij van Meet-Ups en Inspratie Talks. Het kan zijn dat je je even moet abonneren op het kanaal om de streams te kunnen bekijken.

Zelf de slag?
Zelf ook aan de slag met onderwijsinnovatie of nieuwsgierig naar de volgende Inspiratie Talk? Neem een kijkje in de VONK Onderwijsinnovatie Community.

Laatst bijgewerkt op 6 oktober 2021.