VONK Onderwijsinnovatie

print

Wil jij meer evidence-informed experimenteren? Kom dan naar de VONK Meet-Up op 13 oktober!

27 september 2021 door Avans Ondernemerscentrum

Wil jij meer evidence-informed experimenteren? Kom dan naar de VONK Meet-Up op 13 oktober!

Je kent het wel, je bedenkt een supertof nieuw idee voor het onderwijs en je gaat er direct mee aan de slag. Voortvarend vooruit, in je eigen context leer je van alles. Gaande weg ontdek je dat je niet de enige bent… een collega tipt jou dat wat jij aan het doen bent ergens anders ook gebeurt of je ontdekt dat er bij andere hogescholen al onderzoek naar is gedaan. Kortom: handig om te weten wat er zoal speelt, vooral als je zelf bezig bent met een experiment. 

In deze Meet-Up bieden we je handvatten om vooraf, tijdens en na je experiment of pilot slim gebruik te maken van bestaande kennis. Ook dagen we je uit om meer stil te staan bij de leerervaringen je ophaalt.

Digitale Didactiek
De Meet-Up hosten we samen met Esther van der Stappen, lector Digitale Didactiek bij het Leer- en Innovatiecentrum. Dit event vindt plaats in het Innovatie Lab in Breda (HX102 a en b). Ook deelnemen? Meld je aan via de Onderwijsinnovatie Community. Wil je programma liever online volgen? Stuur een mailtje naar Imke van Gaal iam.vangaal@avans.nl dan bellen we je in. 

Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 – 10.45    Inloop en Intro
10.45 – 11.15    Verbinding Onderwijs & Praktijkgericht Onderzoek: de kansen en behoeften
11.15 – 12.00    Aan de slag om jouw experiment meer evidence-informed te maken
12.00 – 12.30    Lunch en vooruitkijken

Zelf de slag?
Zelf ook aan de slag met onderwijsinnovatie of nieuwsgiering naar wat er nog meer op het programma staat? Neem een kijkje in de VONK Onderwijsinnovatie Community.

Laatst bijgewerkt op 27 september 2021.