VONK Onderwijsinnovatie

print

Leergang Onderwijsinnovatie: denk en doe mee!

4 november 2021 door Avans Ondernemerscentrum

Zet jij je graag in voor het onderwijs van morgen? En ben je op zoek naar inspiratie, verdieping en praktijkervaring op onderwijsinnovatie? Dan is de Leergang Onderwijsinnovatie iets voor jou! Een super inspirerende leergang gericht op actuele veranderingen in onderwijsland. Een must voor elke docent en onderwijsontwikkelaar die nu of binnenkort aan de slag gaat met nieuw onderwijs. 

Wat levert het je op?  
Heel veel inspiratie en praktijkervaring, (evidence-based) kennis op het gebied van onderwijsinnovatie, contact met gelijkgestemden en toegang tot landelijke innovatienetwerken. En straks natuurlijk nog mooier onderwijs! 

Jouw investering? 
De leerlijn vindt plaats in de periode eind januari tot juni (P3 en P4). De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddag, afwisselend fysiek en online. Deelname is gratis voor alle Avans-medewerkers.  

Voor wie? 
De leergang is gericht op docenten en onderwijsontwikkelaars die betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen binnen de eigen academie, verdieping zoeken in nieuwe onderwijsvormen of nieuwe technologieën, of deel uitmaken van de Teacher Design Teams rondom het nieuwe onderwijsmodel.  

Meer info en meedenken 
Meer informatie en meedenken over de invulling van leergang? Op 17 november 09:00 tot 10:30 uur organiseren VONK Onderwijsinnovatie en Ontwikkelen@avans een online Meet-up voor docenten en ontwikkelaars. Bekijk hier het overzicht van de Meet-ups en voeg de meeting toe aan je agenda. Direct aanmelden voor de leergang Onderwijsinnovatie kan hier. 

 

Laatst bijgewerkt op 15 november 2021.